Reflex Healthcare People

De juiste reflex voor zorgtalent

De juiste reflex voor zorgtalent

Reflex Healthcare People is dé specialist in (para)medische interim. Al sinds 2000 zetten wij dagelijks honderden zorgprofielen aan de slag o.a. in ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingspraktijken. Zowel als tijdelijk contract, bijwerker of vaste medewerker.

Wil je een interessante job in de zorg, denk dan Reflex Healthcare People.

Reflex Healthcare People luistert echt naar je wensen als uitzendkracht. Indien nodig, doen wij de inschrijving zelfs bij jou thuis.

Voordelen interim jobs via Reflex Healthcare People:
  • Afwisseling in opdrachten
  • Nieuwe ervaringen, nieuwe kansen om bij te leren
  • Balans werk-privé: vrije keuze shiften, regio, instelling
  • Snelle uitbetaling: per dag

Liever nog meer zekerheid? Dan kan Reflex Healthcare People je ook helpen aan een vast contract.

heb jij de juiste reflex?

Getuigenissen

"Ik werkte al lang met losse opdrachten als verpleegkundige, maar ik keek toch uit naar een vaste job. Hierbij moest ik wel rekening houden met mijn prive-leven als alleenstaande moeder. In een magazine ontdekte ik een artikel over flexibel werken via Reflex Healthcare People. Ik contacteerde hen onmiddellijk. Na een positief eerste gesprek ging ik aan de slag. In het begin waren dit losse opdrachten. Ondertussen zochten de consulentens verder naar een passende functie. Ik wilde ook graag werken in mijn eigen regio. Zo ben ik nu al twee maanden voltijds, maar een passend uurrooster aan de slag in een RVT in mijn eigen buurt." (An)

"Ik ben A1 verpleegkundige en ik heb ook de nodige bijscholingen gevolgd om op technische diensten (incl OK) te werken. Dit doe ik ook het liefste. Sinds enkele jaren heb ik me ingeschreven bij Reflex om zo nog meer ervaring op te doen. Ik werk in regio Antwerpen en Brussel, en ook op andere diensten dan OK. Mijn beschikbaarheden worden steeds de maand voordien opgevraagd. Zelf pols ik ook naar openstaande opdrachten. Op die manier heb ik heel regelmatig werk." (Patrick)